Related image


 

حمایت از تولید داخلی

از آن جایی که کشور ما با تحریم های بین المللی مواجه است بهترین راه برای مقابله با این تحریم ها رونق تولید داخلی و حمایت از تولید داخلی است.

درست است که در شرایط تحریم در بحث تأمین مواد اولیه دچار مشکل خواهیم بود، ولی در زمینه فروش و تولید ملی شرایط بهتری ایجاد و فراهم می شود.

باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات ناشی از کمبودهای وارداتی تولیدکنندگان به اشکال مختلف رفع شود تا به داشته های خود تکیه کنیم و بر اساس سرمایه عمومی کشور اقدام و تولید را رونق ببخشیم.

تحریم‌های بین المللی مانند تیغ دولبه عمل می‌کند، از سویی می‌تواند شرایط را برای افزایش توان تولید داخلی، مناسب کند و از طرفی در صورت عدم توجه به ظرفیت‌های داخلی، به استقلال ی کشور خدشه وارد می‌ کند.

مسئولان و مدیران کشور در جهت رسیدن به رونق تولید باید پتانسیل ها و ظرفیت های داخلی را باور کنند و در راستای شکوفایی استعداد های داخلی اقدامات مناسب را انجام دهند و سرمایه گذاری های لازم را صورت دهند.

نیروی انسانی متخصص نقطه قوت اقتصاد کشور است که باید ضمن بها دادن به آن، زمینه فعالیت آن‌ها در چرخه اقتصادی کشور فراهم شود.

یکی دیگر از موانع رونق اقتصادی واردات کالاهایی است که در داخل می تواند تولید شود که باعث دلسردی تولید کننده می شود.

واردات کالا‌های مشابه داخلی، تولیدکنندگان را برای افزایش تولید و سرمایه گذاری دلسرد می‌کند. دولت باید با ممنوعیت واردات کالا‌هایی که در داخل تولید می‌شود عرصه را برای رقابت تولیدکنندگان ایرانی فراهم کند تا ضمن خروج ارز از کشور تولید داخلی رونق بگیرد.

رونق تولید بخشی از برنامه‌های حوزه اقتصاد مقاومتی است که با حمایت از تولید داخلی می‌تواند به توسعه فعالیت تولیدکنندگان داخلی منجر شود.


Related image

رونق تولید چه نتایجی دارد؟

یکی از مهمترین نتایج رونق تولید، رشد اقتصادی و رونق اقتصادی است. رشد اقتصادی کشور در گرو رونق تولید داخلی است و توجه به این امر سبب اشتغال زایی و توسعه ظرفیت های داخلی می شود.

همه می دانیم که محدودیت‌های بین المللی مشکلات فراوانی را برای تولید داخلی به وجود آورده و باید به نحوی از این شرایط عبور کرد. رشد اقتصادی کشور در صورت رونق تولید داخلی محقق می شود که نتیجه ی آن شتغال زایی و رشد پتانسیل‌های داخلی در حوزه های مختلف صنعتی می باشد.

با توجه به این که فعالیت های تولید یسود کمی دارند باید توسط دولت حمایت شوند به عنوان مثال اعطای وام های کم بهره و یا کاهش مالیات پرداختی توسط کارگاه های تولیدی می تواند از مشکلات این کارگاه ها تا حدی کم کند.

برای رونق دادن تولید داخلی لازم است نظام بانکی کشور سامان داده شود و به جاى نگاه تجارى بر تسهیلات اعطایى، رویکرد حمایتى داشته باشیم.

مهمترین تهدید برای رونق فعالیت‌های اقتصادی بحث قاچاق کالا به داخل کشور است که می تواند تولید داخلی را از پا درآورد. بنابر اسن لازم است اقدامات لازم برای مقابله با قاچاق کالا صورت گیرد.

تحول در بخش‌های مختلف، کاهش نرخ بیکاری، بهبود اوضاع معیشتی مردم، بهبود اوضاع اقتصادی، تغییر مثبت در نظام بانکی، کاهش تورم، افزایش ارزش پول، کاهش تورم و …  همگی می توانند نتیجه ی رونق تولید باشند.

Related image



همه باهم برای رونق تولید


Related image



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تولید ,رونق ,داخلی ,کشور ,اقتصادی ,تولیدکنندگان ,تولید داخلی ,رونق تولید ,برای رونق ,اقتصادی کشور ,قاچاق کالا ,رونق تولید داخلی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Susan Poshak va goldozi شبیه‌سازی شبکه‌های بی سیم و کامپیوتری خرید اینترنتی اسلام و مسلمین ایران پرود گروه ارگانیک پروران طبرستان – ایران چیک Travis Mike سلامتی خوشمزه و تنوع در نوشیدن چای همراه با دمنوش های نیوشا